Voor Glas in Lood in Isolatieglas gaan we grotendeels hetzelfde te werk als voor “gewoon” Glas in Lood. Maar er zijn wel wat verschillen…


Zo is het helaas niet mogelijk om oud glas in lood zonder veranderingen in dubbel glas te plaatsen. 
Omdat het kozijn over het algemeen niet groter wordt moet het raam enkele centimeters kleiner worden gemaakt. Daarnaast is het ook noodzakelijk om het lood te vervangen, het oude lood is vaak al behoorlijk vergaan en er moet een ander soort loodprofiel om het raam heen worden gemaakt waar de profielen voor het dubbel glas op gemonteerd kunnen worden. Gelukkig is het tegenwoordig wel mogelijk om het lood er oud uit te laten zien! 


Bij ons worden de ramen nog gewoon op ambachtelijke wijze gemaakt en in eigen atelier in dubbel glas gezet, zo kunnen we altijd kwaliteit garanderen. 

Bij het Glas in Lood in Isolatieglas is de maatvoering zeer belangrijk. Het raam kan immers niet even een stukje kleiner of groter gemaakt worden. Om te zorgen dat alles naar wens wordt geleverd werken wij samen met een lokale glaszetter die niet alleen de kozijnen opmeet maar ook de ramen plaatst. Op deze manier kan er niks fout gaan.
Meet en plaatst u de ramen liever zelf? Ook geen probleem!